Ni se intampla des sa fim de acord cu renumitul titlu “Barbatii sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus”. Dar ce ii face pe barbati atat de diferiti incat femeilor le este foarte greu sa ii citeasca? E o lista intreaga!

Uite care sunt cele 17 adevaruri dezamagitoare pe care le ascund barbatii!

1.Fug de conflicte: Desi par masculi feroce, barbatii fug de confruntarile verbale, mai ales cand acestea vin din partea partenerei lor. Dupa ce ca au parte de ele zilnic la locul de munca, acasa si-ar dori sa fie numai liniste si pace.

2.Le plac mai mult femeile cu parul lung: Este demonstrat ca barbatii prefera femeile cu podoaba capilara bogata, in detrimentul acelor femei cu coafuri masculine si rebele.

3.Refuza compromisurile: Evita concesiile si prefera trecerea lenta in anumite etape ale vietii lor.

4.Spun “Te iubesc” cu mai multa usurinta decat femeile:  Asta se intampla pentru ca de multe ori nu o simt sau o fac pentru a-si atinge scopul.

5.Nu isi dau seama de sentimentele lor: Multi intre barbati disting cu dificultate dragostea de prietenie sau de dorinta fizica.

6.Sunt gelosi pe fostii iubiti: Chiar daca nu au ajuns sa-i cunoasca pe fostii tai, ei au un orgoliu masculin greu de tinut in frau, iar sentimentul de posesie este foarte puternic.

7.Le place sexul oral: Nu sa il faca, doar sa il primeasca! Multi barbati sunt egoisti cand vine vorba despre asta!

8.Nu le place sa mearga la cumparaturi: Sunt niste fiinte practive, mult mai pragmatice decat femeile, iar pentru ei este de neinteles aceasta nevoie de a petrece ore in sir in magazine pentru o amarata pereche de pantofi.

9.Nu au simtul esteticii dezvoltat: De cele mai multe ori nu vor observa schimbarile fizice, decat daca este vorba despre o modificare radicala.

10.Mereu se uita dupa alte femei: Aceasta este natura lor! Vor observa alte domnisoare pe strada, chiar si atunci cand sunt cu tine de mana.

11.Nu apreciaza femeile invidioase: Acest lucru le inspira o nesiguranta din partea sexului frumos, drept urmare femeia invidioasa nu va mai fi apreciata.

12.Sunt mereu dornici sa faca sex: Barbatii se gandesc de 5 ori mai mult la sex decat femeile. Ei sunt dispusi sa faca sex aproape cu oricine. Nu-i de mirare ca inseala!

13.Sunt mai nesiguri decat arata: In spatele mastii de barbat puternic, se va ascunde mereu o lista lunga de nesigurante, insa orgoliul nu il lasa sa isi arate vulnerabilitatile.

14.Le place sa fie laudati: Simt nevoie sa li se recunoasca si aprecieze meritele, mai ceva ca niste copii…

15.Uitarea si iertarea nu le stau in fire: Unii barbati trec foarte greu peste suferinte, acest lucru datorandu-se faptului ca nu vad imaginea per ansambu asa cum face o femeie.

16.Urasc sa primeasca ordine: Este o regula generala, insa, atunci cand ordinul vine din partea unei femei, este un lucru detestat de barbati.

17.Le lipseste cu desavarsire cel de-al saselea simt: Pe cand femeile se bucura de intuitia feminina, barbatilor le este practic imposibil sa analizeze o ipostaza din punct de vedere emotional si cauzal. De multe ori rateaza substratul si de si mai multe ori, parca este nevoie sa le desenezi ca sa inteleaga!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.