Hugh Jackman vrea să-și facă soția fericită

0
288

Hugh Jackman vrea să-și facă soția fericită

Hugh Jackman şi-a amuzat prietenii virtuali după ce a postat pe o reţea de socializare un videoclip.

Îîşi tunde perciunii specifici personajului „Wolverine”, motivând în descriere că vrea să îşi facă soţia fericită, informează HuffingtonPost.com. Hugh Jackman a spus „la revedere” perciunilor lungi, specifici personajului Wolverine.

Hugh Jackman vrea să-și facă soția fericităAcesta şi-a anunţat fanii că renunţă la perciuni „odată pentru totdeauna”, aşa că a pus mâna pe maşina de tuns şi a început să îşi tundă, tacticos, părul. Momentul a fost filmat, iar actorul a postat videoclipul pe un site de socializare. Motivând în descrierea acestuia că încearcă să îşi facă soţia fericită.

Dezvăluind în acest fel, faptul că perciunii şi barba care l-au făcut celebru, nu sunt tocmai pe gustul jumătăţii sale. În momentul acesta, Hugh Jackman şi Wolverine sunt două personaje total diferite. După cum arată lucrurile, nu ar părea să revină la normal prea curând. Recent, Jackman a terminat filmările pentru noul film „Wolverine„, care va rula în cinematografe de anul viitor.

Hugh Jackman vrea să-și facă soția fericităHugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din „The Boy From Oz”, are reputaţia unui actor talentat. A fost distribuit în filme de acţiune, precum „Cod de acces: Swordfish”, franciza „X-Men”  şi „Van Helsing”. În filme romantice ca „Australia” (2008). Actorul a mai putut fi văzut în filme precum „Prestigiul”, „Fântâna”, „Bomba zilei/ Scoop” şi în filmele din franciza „Wolverine”.

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008 a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar, în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar. Pentru interpretarea din „Mizerabilii” (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.

Să sperăm că fanii nu vor fi dezamăgiți de noul look.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.