Harrison Ford în mijlocul unui proces costisitor

0
341

Harrison Ford în mijlocul unui proces costisitor

Harrison Ford a suferit o fractură la picior pe platourile de filmare în timp ce-l juca pe faimosul Han Solo, relatează bbc.com.

O companie de producţie care a realizat Star Wars pledează pentru vinovăţie în procesul intentat de o organizaţie de protecţie a muncii. Harrison Ford a fost lovit în iunie 2014 de o uşă hidraulică de metal pe platoul de filmare din Pinewood. Unde era amplasat decorul pentru nava spaţială Millenium Falcon din Star Wars.

Harrison Ford în mijlocul unui proces costisitor

Compania britanică Foodles Production, afiliată Disney, şi-a asumat vina în instanţă pentru două dintre cele patru capete de acuzare. La procesul desfăşurat la judecătoria Milton Keynes Magistrates’ Court din Londra.

Sentinţa litigiului va fi dată pe 22 august, la judecătoria Aylesbury Crown Court din Londra. Procurorul Andrew Marshall a spus în instanţă că Harrison Ford a ieşit pe uşă pe platoul de filmare al episodului 7 din serie, „Star Wars: The Force Awakens” şi a intrat în panică. Înainte de a trece din nou pragul uşii. Deoarece credea că uşa nu se va închide. Însă uşa era manevrată de o altă persoană. În timp ce Ford a trecut pe sub, a fost lovit în pelvis şi s-a prăbuşit la pământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.