Patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, ar putea fi pus in libertate astazi. Acesta transmite un mesaj socant judecatorilor care l-au sanctionat si l-au incarcerat pentru atata timp.

El marturiseste ca nu are resentimente, ba, mai mult, le intelege si respecta decizia de a-l pune dupa gratii. Becali vrea sa lase trecutul in urma si spune ca nu poarta dusmanie celor responsabili de sentinta sa, el avand incredere in sistemul justitiei. De asemenea, Gigi ii multumeste lui Dumnezeu pentru puterea pe care i-a dat-o pentru a trece peste momentele grele si spune ca vrea sa ramana prieten cu toti cei care i-au facut rau, pentru ca el considera ca nu au facut-o cu rea credinta.

„M-am obisnuit cu ei. Una peste alta, vreau sa ma despart de toti in fratie. Chiar daca de multe ori am fost sanctionat pe nedrept, pentru ca eu am fost cel mai chinuit detinut si la Jilava, ai aici, la Poarta Alba. Dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, am trecut peste toate si acum e finalul. Si vreau sa ma despart frate cu ei. Si fata de conducere, si de director, si de toti. Si nu vreau sa ma mai gandesc deloc la ce a fost. Am sters cu buretele si vreau sa raman prieten cu toti. Las acolo, in puscarie, o parte din viata mea, cu bune si cu rele. Dar ei nu au nicio vina. Au facut si ei ce au putut sa faca. E sistemul de asa natura incat ei au fost obligati sa ma sanctioneze. Asa ca nu am niciun fel de dusmanie pentru ei. Am numai dragoste”, a spus Gigi Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.