Gene Wilder, interpretul lui Willy Wonka, a încetat din viață

0
307

Gene Wilder, interpretul lui Willy Wonka, a încetat din viață

Gene Wilder a murit la vârsta de 83 de ani.

Actorul de comedie Gene Wilder a jucat, de asemenea, în filmele „The Producers”, „Blazing Saddles” şi „Young Frankenstein”. Gene Wilder a fost bun prieten şi a colaborat de-a lungul carierei cu actorul, scenaristul şi regizorul Mel Brooks. Dar şi cu Richard Pryor, actor cunoscut pentru spectacolele de stand-up.

Gene Wilder, interpretul lui Willy Wonka, a încetat din viațăActorul a murit la vârsta de 83 de ani, în Stamford, Connecticut, din cauza unor complicaţii ale maladiei Alzheimer, potrivit anunţului familiei. Wilder a devenit faimos întâi pe Broadway, înainte de a juca în producţii pe marile ecrane.

Gene Wilder, interpretul lui Willy Wonka, a încetat din viațăPrimul său rol a fost în filmul „Bonnie and Clyde” din 1967. Unde a jucat un antreprenor răpit de cuplul de bandiţi. Apoi Mel Brooks l-a distribuit drept Leo Bloom. Un contabil anxios în comedia din 1968, „The Producers”.

Gene Wilder, interpretul lui Willy Wonka, a încetat din viațăÎn 1971, a jucat unul dintre rolurile pe care a mărturisit că le-a iubit cel mai mult, pe Willy Wonka. În filmul „Willy Wonka & the Chocolate Factory”. Printre alte roluri faimoase, se numără Waco Kid în filmul cult din 1974, „Blazing Saddles”. Dar şi personajul Doctor Ross în „Everything You Wanted to Know About Sex But Were Afraid to Ask”, în regia lui Woody Allen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.