Gary Lineker surprins cu fosta soţie

0
387

Gary Lineker surprins cu fosta soţie

Gary Lineker, fostul mare fotbalist, a divorţat de soţia sa Danielle Bux.

Au divorțat la doar şase ani după ce spuseseră „Da” în faţa altarului. Însă se pare că cei doi au rămas extrem de apropiaţi. Cei doi au fost surprinşi împreună într-o vacanţă petrecută în Ibiza. Fostul atacant neagă că ar fi vorba despre o împăcare.

Gary Lineker surprins cu fosta soţie

„E un nonsens fabricat. Eu şi Danielle rămânem prieteni apropiaţi. Și la fel şi copiii noştri, dar nu suntem din nou împreună. Suntem oameni în toată firea.”, a scris Lineker pe contul său de Twitter.

The Sun prezintă imagini cu cei doi la plajă. Notează că fostul cuplu a părut să se înţeleagă de minune. Gary Lineker şi Danielle Bux au divorţat în luna ianuarie a acestui an. Ruptura a fost provocată de faptul că Danielle şi-ar fi dorit să întemeieze o familie şi să facă copii.

Gary Lineker surprins cu fosta soţie

Gary Lineker are deja patru copii. Așa că a considerat că are o vârstă prea înaintată pentru a deveni din nou tată. Divorţul celor doi a fost unul amiabil. Spre deosebire de alte „rupturi” în care au fost implicate vedete.

Divorțul nu a fost unul costisitor pentru cei doi. Aceştia au apelat la un site guvernamental pentru a depune actele. Au plătit aproximativ 500 de euro. Cu o avere estimată la aproape 25 de milioane de euro, Lineker a ajuns la o înţelegere amiabilă cu Danielle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.