In 2013, Lucian Mitrea, sotul Andreei Banica a dat o teapa de 10 000 de euro unei discoteci din Costinesti, dupa ce a incasat avansul unui contract nerespectat nici pana in ziua de azi.

In plin sezon estival, impresarul s-a angajat printr-un contract de prestari servicii sa asigure prezenta a 7 artisti si trupe(Andreea Banică, Ruby, Alex Velea, Radio Killer, Sore & Mihai Ristea, Cabron & Brighi şi Smiley) la evenimentele organizate de discoteca Ring, insa din cei 7 artisiti numai Smiley a ajuns de fapt la eveniment, care, potrivit reprezentantilor discotecii, s-a aratat nemultumit de primirea cu care a fost intampinat.

In ciuda demersurilor facute de discoteca pentru solutionarea pe cale amiabila a litigiului, Mitrea nu s-a aratat niciodata disponibil, ba mai mult decat atat, a ignorat si citatiile instantei din ultimii doi ani.

Potrivit declaratiilor actionarilor discotecii, pentru Libertatea, se pare ca Mitrea le-a transmis acestora ca „Nici banii nu vi-i mai dau, nici la proces nu vin.” Intr-adevar la proces nu s-a prezentat si nici banii nu li i-a dat, insa acum va trebui sa ii dea intrucat instanta a dispus rambursarea avansului, plata dobanzii legale, calculata incepand cu data de 31.08.2013 si pana la data stingetii datoriei si plata cheltuielilor de judecata.

Totusi, decizia nu este definitiva, aceasta putand fi apelata in termen de 30 de zile, dar cu siguranta ca tepuitorul Mitrea nu se va bucura in liniste de concediul in care este plecat cu familia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.