Castiga o tableta Lenovo IdeaTab

Cum poti castiga ? Nimic mai simplu.

1.Inscrie-te la newsletter-ul Tabloidescu.ro

Inscrie-te la newsletter!

Ce trebuie sa stii?

– concursul se desfasoara in perioada 5.05.2015 – 13.05.2015

– la tragerea la sorti vor participa doar adresele de mail confirmate ( prin linkul care vine pe mail )

– tragerea la sorti va avea loc pe data de 14.05.2015

– pentru tragerea la sorti vom folosi platforma independenta tragerilasorti.ro

– castigatorul concursului va fi anuntat pe 14.05.2015 dupa tragerea la sorti in cadrul acestui articol

– castigatorul poate fi vizualizat, ulterior in permanenta pe site-ul tragerilasorti.ro in sectiunea rezultate extrageri

– Extragerea precum si castigatorul concursului “Fii informat, aboneaza-te la newsletter si castiga o tableta Lenovo IdeaTab” o puteti vizualiza la urmatorul link: https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/3757-exragere-concurs-tabloidescu-ro/ 

Din acest moment, castigatorul are la dispozitie 24 de ore (termenul limita pentru revendicarea premiului este vineri, 15.05.2015. ora 23.59).
Pentru a revendica premiul trebuie sa trimiteti un mail pe adresa contact@tukumediagroup.ro cu urmatoarele date : nume, prenume, adresa completa, numar de telefon precum si adresa de mail castigatoare.

Info:
Pentru a verifica daca ati participat si ati castigat accesand casuta din dreapta VERIFICA DACA ESTI INSCRIS. Adresele de mail apar hasurate deoarece sunt date cu caracter personal.

Va multumim si Felicitari!

Mult Succes!

Castiga o tableta Lenovo IdeaTab
DescriereFii informat, aboneaza-te la newsletter si castiga o tableta Lenovo IdeaTab

Boxe stereo imbunatatite
Beneficiati de o experienta audio imbunatatita pentru tot continutul multimedia, inclusiv videoclipuri, jocuri si muzica. Boxele stereo duale ale tabletei A7-30 sunt distantate pentru efecte stereo mai bune si orientate spre partea din fata a tabletei pentru o experienta mai bogata pentru utilizatori.
Dolby® Digital Plus
Imbunatatirea audio Dolby® permite sunete mai naturale, lipsite de distorsiuni, la un volum mai mare, fie ca ascultati prin casti sau folosind boxele integrate.
Procesor Quad Core
Procesorul Quad Core permite un multitasking imbunatatit, o experienta Android mai buna si elimina sacadarea in timp ce jucati jocuri sau vizionati materiale video HD.
Conectivitate completa
Micro-USB pentru incarcare si pentru conectarea dispozitivelor periferice, plus un slot de card micro-SD pentru comoditate si extinderea usoara a spatiului de stocare.
Ecran HD de 7″
Ecranul HD de 7″ ofera o experienta clara  de vizualizare in interior sau in exterior.
Dimensiunea unui buzunar
Cu o grosime de sub 10 mm si o greutate de doar 327 g, tableta A7-30 are dimensiunea perfecta pentru a citi, a asculta muzica si a naviga pe web. In plus, poate incapea cu usurinta intr-un buzunar atunci cand nu este utilizata.
Autonomie mare a bateriei
A7-30 ofera pana la 8 ore de navigare WiFi cu o singura incarcare a bateriei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.