Donald Trump din acuzator devine acuzat

0
314

Donald Trump din acuzator devine acuzat

Candidatul republican s-ar putea să iasă șifonat din acest scandal

Donald Trump, după ce la ultima dezbatere, a fost acuzatorul lui Clinton, s-ar putea să devină acuzat.

La ultima dezbatere directă Donald Trump a făcut acuzații grave la adresa soțului candidatei democrate. Se pare că nu doar fostul președinte, Clinton, are ascunse în sertar astfel de povești, ci și magnatul american.

Donald Trump din acuzator devine acuzat

Zilele acestea cei de la People.com au publicat câteva materiale în care sunt expuse interviuri ale unei jurnaliste. Presupusă victimă a magnatului american. Ea dă și anumite detalii despre incidentul petrecut chiar în casa acestuia, cu câțiva ani în urmă.

Natasha Stoynoff, jurnalistă la People, în materialele publicate povestește cum Donald Trump a încercat să o sărute cu forța în 2005, la reședința sa din Mar-a-Lago. Jurnalista se afla acolo, după spusele ei, pentru a documenta prim aniversare a căsniciei dintre Melania și multimiliardarul american.

Donald Trump din acuzator devine acuzat

Jurnalista americană își justifică decizia de a nu da în vileag la momentul incidentului prin faptul că s-a temut că Donald Trump o va discredita și că o va distruge din punct de vedere profesional. Povestea jurnalistei vine la nici 24 de ore de la publicarea unui alt articol în New York Time, similară Natashei.

Donald Trump a negat acuzațiile, atât ale celor de la NYTimes dar și pe cea a jurnalistei People. Ba mai mult, A.J.Delgado, unul din consilierii lui Trump, a declarat ca povestea jurnalistei este o făcătură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.