Vedeta de astăzi, luată sub reflectorul domnului Tabloidescu, are 39 de ani și o lungă peioadă de timp a fost pe micile noastre ecrane, aproape în fiecare seară, în seriale românești de succes. Domnul Tabloidescu a reușit să afle că Dan Bordeianu, că despre el este vorba a spus „Da”, în fața ofițerului de stare civilă, renunțând la statutul de burlac convins. Fericitul eveniment a avut loc pe data de 3 octombrie 2015, iar aleasa prietenului Bordeianu, se numește Teodora. Cununia civilă a fost într-un cadru restrâns, cu puțini invitați, apropiați ai celor doi și membrii de familie.

Senzațional! Vedeta care a renunțat la burlăcie!

Mănăstirea Cernica a fost locul unde s-a desfășurat cununia religioasă și tot așa, într-un cadru restrâns alături de prieteni apropiați și de familie. De altfel Dan Bordeianu i-a spus domnului Tabloidescu, după un păhărel de șampanie și un fursec:

Senzațional! Vedeta care a renunțat la burlăcie!
„Am vrut o nuntă în termenii noștri, fără tam-tam, presă și nebunii, și așa ne-a și ieșit. A fost în familie, un eveniment discret și atât. Petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere și am fugit într-o zonă caldă și frumoasă. Aici am auzit că a fost cam frig.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.