Internaţionalul are mai multe plângeri penale pe numele lui şi este acuzat că, alături de alte persoane, a dat un tun de 15 milioane de euro. Plecat pentru două sezoane la Pune City, echipă din Superliga indiană, Adi Mutu ar putea ajunge, vrând-nevrând, în faţa procurorilor din Cluj, pentru a fi audiat în dosarele deschise pe numele lui de omul de afaceri Adrian Marţian.

„Nu a venit niciodată în faţa procurorilor! L-au citat de zeci de ori, şi în Bucureşti şi în Piteşti, peste tot! Nu a venit la audieri.”, a spus Marţian.

Acest lucru nu-l ajută însă prea mult pe internaţional. Potrivit informaţiilor obţinute de Domnul Tabloidescu, „Briliantul” ar putea fi citat în India, la echipa la care activează. În cazul unui refuz,  în momentul în care se va întoarce în ţară, „Briliantul” ar putea fi adus în faţa magistraţilor cu mandat de aducere.

Scandalul din Adrian Marţian şi Adrian Mutu a a început în august 2010, când Marţian ar fi încercat să vândă 50% dintr-o fabrica de biodiesel, cu ajutorul unui mandatar. Preţul de vânzare era de 4,5 milioane euro.

„După încheierea contractului de mandat, mandatara mea, făptuitoarea Hulpe Camelia Irina împreună cu făptuitorii Mutu Adrian şi mama acestuia Mutu Rodica(foto sus), în calitate de asociat şi administrator al SC AMA Biodiesel SRL au săvârşit o serie de acţiuni şi au întocmit o serie de acte în complicitate împotriva intereselor mele prin care au obţinut avantaje proprii, culminând cu deposedarea subsemnatului de fabrica (instalaţia, linia) de producţie biodiesel, sechestrarea şi folosirea acestor bunuri de către toţi cei patru făptuitori prin intermediul AMA Biodiesel SRL care îi are ca şi asociaţi pe Mutu Rodica, mama făptuitorului Mutu Adrian, şi Hulpe Viorica, mama făptuitoarei Hulpe Irina Camelia”, se arată în plângerea penală depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în care cei patru sunt acuzaţi de înţelăciune.

În schimb, Rodica Mutu îl acuză pe Adrian Marţian, fostul partener de afaceri al fiului ei, că ar fi bătut-o. Nu oricum, ci de faţă cu mascaţii. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu un an,  în timp ce Adrian Marţian încerca să între în posesia utilajelor pe care le are în fabrica de biogaz din Oradea, mărul discordiei dintre Mutu şi Marţian.

„Cine poate să creadă aşa ceva. Este o fabulaţie. Eram acolo cu executorul judecătoresc  şi cu mascaţii. Nu se pune problema”, ne-a mărturisit Marţian.

Cu toate acestea, procurorii din Oradea au deschis, la plângerea Rodicăi Mutu, un dosar penal pe numele omului de afaceri, ce se află şi acum pe masa magistraţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.