Denzel Washington, la Veneția, lansare spectaculoasă

0
317

Denzel Washington, la Veneția, lansare spectaculoasă

Actorul a participat la lansarea ultimului film în care joacă, The Magnificent Seven

Denzel Washington este unul din cei mai apreciați, și mai bine plătiți actori ai momentului.Denzel Washington, la Veneția, lansare spectaculoasă

De-a lungul timpului actorul a jucat în filme de box-office, proiecte pe care și le-a ales cu grijă. Încasările filmelor care l-au avut ca protagonist au fost însemnate.

Denzel Washington, la Veneția, lansare spectaculoasăLa Festivalul de film de la Veneția, Denzel Washington a participat la lansarea europeană a unui remake după un film din anii ’60. Primul film, cel din 1960 avea la bază un scenariu al celebrului regizor japonez Akira Kurosawa, intitulat Seven Samurai.

Denzel Washington, la Veneția, lansare spectaculoasăFilmul din 2016 poartă același titlu, și în afară de Denzel Washington, îi mai putem vedea pe Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Peter Sarsgaard și mulți alții. Regia îi aparține lui Antoine Fuqua. La premiera de la Veneția Denzel Washington și-a făcut apariția într-un mod inedit la gala finală.

Denzel Washington, la Veneția, lansare spectaculoasăPentru a-și promova cel mai recent film, actorul a apărut alături de mai mulți cai. Nu a vrut însă să-și facă o intrare banală pe covorul roșu. Din contră, a adus și mai mulți cai alături de el și de ceilalți colegi. Animalele au părut însă puțin speriate de toată atenția. Cu toate acestea, Denzel Washington a pozat alături de cai, spre bucuria fotografilor.

Filmul va intra pe ecranele din România începând cu data de 23 septembrie, și este adus în România de Forum Film România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.