Asistenta Tv Daniela Crudu a fost adusa de politie la audieri, in baza unui mandat, deoarece tanara nu s-a prezentat de bunavoie atunci cand a fost citata de autoritati.

Crudu a fost adusa cu masina politiei, la ordinul procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, numele ei fiind mentionat intr-un dosar ce vizeaza o retea de proxenetism.

Sex, vedete, droguri si excursii de lux… Acestea sunt ingredientele retelei depistate procurori. Daniela Crudu nu este sigura al carui nume este mentionat in dosar, alte colege de breasla, asistente Tv fiind printre persoanele audiate astazi la Sectia 19 de Politie.

Printre femeile implicate in acest caz se numara, pe langa Daniela Crudu, sora acesteia – Ana Maria, Simona Trasca, Madalina Pamfile, Denisa Bita, Rellys Tonu, Diana Guresoaie si alte fete a caror prezenta este cunoscuta in lumea mondena. In total, la audieri, au fost chemate peste 50 de fete.

Sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, Politistii Sectiei 19 si cei de la Serviciul de Investigatii Criminale al Sectorului 5, fac cercetari in dosarul de proxenetism cu prostituate de lux, dar si fete din lumea show-biz-ului.

Conform surselor judiciare, printre clientii din acest dosar se numara si cateva nume sonore din lumea monden, cum ar fi Puiu Popoviciu, Ioan Neculaie, Irinel Columbeanu, Horia Simu, dar si fiul lui Adriean Videanu, Andrei Valentin.

Potrivit anchetatorilor, tarifele damelor de companie porneau de la 1.000 de euro, iar clientii acestora suportau si costurile excursiilor in strainatate sau le ofereau cadouri si atentii prostituatelor de lux.

Irinel Columbeanu si Pui Popoviciu au negat orice implicare in acest dosar.

Daniela Crudu a fost implicata intr-un alt scandal sexual in anul 2011. Cantaretul Leo de la Strehaia a afirmat la vremea respectiva ca i-ar fi dat bani in schimbul unor servicii sexuale. Barbatul ar fi platit pentru o noapte cu astistenta tv suma de 10.000 de euro.

In prezent, este bine sa mentionam ca, potrivit noului Cod Penal, prostitutia nu mai este o infractiune, ci o contraventie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.