Prezentatoarea Gabriela Cristea s-a casatorit ieri, la starea civila, cu Tavi Clonda, colegul sau de emisiune. Cei doi au sperat ca atat la Primarie, cat si la salonul de fite inchiriat in zona Pipera, unde au programat petrecerea, sa aiba alaturi cel putin 150 de invitati. N-o sa-ti vina sa crezi cum au lansat invitatiile…

Gabriela si Tavi au chemat la evenimentul lor special persoanele dragi printr-o metoda inedita. Cand toata lumea se da in vant dupa invitatii cu scris caligrafic si cat mai multa eleganta, cele doua vedete au optat pentru metoda ieftina si rapida. Gabriela Cristea si Tavi Clonda si-au invitat la petrecere oaspetii printr-un simplu SMS.

Vedeta TV se afla la cea de-a doua casatorie, insa este in culmea fericirii si cat se poate de optimista ca si-a gasit jumatatea. Divortul de sotul sau, Marcel Toader, a fost unul cu scandal. Gabriela si-a dorit mereu un copil, insa Toader nu a fost de acord cu metoda fertilizarii in vitro si cu inseminarea artificiala, deoarece vroia sa devina tata pe cale naturala. Se pare ca problemele de sanatate ale prezentatoarei nu ii permit sa conceapa un copil pe cale naturala. Tavi Clonda este barbatul pe care Gabriela il astepta, pe langa iubire, el fiind dispus sa ii accepte ideea de a face un copil prin metodele preferate.

La cununia civila, Gabriela a optat pentru o tinuta eleganta si sexy, cu spatele gol. Cei doi au venit cu o limuzina la Casa Casatoriilor din Sectorul 4, unde si-au legat destinele in fata prietenilor dragi si familiilor. Din pacate, datorita istoriei triste pe care Gabriela o are cu familia sa, tatal si fratele ei nu i-au fost alaturi in aceasta zi, ei nefiind invitati.

Gabriela Cristea si-a asortat la tinuta minunata si buchetul miresei, confectionat numai din liliac alb. Tinutele mirilor au fost schimbate la restaurantul care a gazduit petrecerea nuntii.

”Tavi mi-a adus buchetul de dimineață, ador liliacul. Am zis să îl port dacă tot fac cununia primăvara. Nu am chemat pe nimeni acasă, avem doar prieteni apropiați care ne-au ajutat cu niște comisioane. Toata lumea e la Starea Civilă”, a spus Gabriela Cristea, ieri, inaintea ceremoniei civile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.