Oboseala si stresul ne afecteza zi de zi, iar datorita lor nu mai dam randament in viata cotidiana. Cum putem scapa de ele? Simplu!

Zilnic folosim degetele, iar, cum era de asteptat, mobilitatea si flexibilitatea lor scade o data cu trecerea anilor. Pentru a scapa de oboseala si stres, trebuie sa inveti sa te relaxezi. Elimina stresul si tensiunea din corp cu aceste 4 exercitii simple pe care le poti face oriunde si oricand.

Masajul este una dintre cele mai folosite tehnici de relaxare, insa nu mereu ai timp pentru a programa o sedinta cu un specialist. De aceea, poti face oricare dintre aceste miscari acasa si, cu siguranta, vei vedea rezultatele. Vei scapa de stres, iar timpul acordat va fi mult mai scurt decat cel necesar pentru a merge la un salon specializat.

Exercitiul 1: Cu degetul mare si aratatorul prinde degetul mic al celeilalte maini si maseaza usor pentru a elimina tensiunea. Misca apoi decetul mic in sensul acelor de ceasornic, o miscare circulara confortabila pentru tine. Dupa 10 secunde, schimba directia. Repeta aceste exercitiu si pentru celelalte degete.

Exercitiul 2: Daca masezi radacina fiecarui deget vei observa ca este o metoda foarte buna de a-ti ceste energia. La baza degetului mare este o zona de reflex pentru plamani, iar daca o masezi iti vei elibera caile aeriene si nazale.

Exercitiul 3: Prinde degetul mare de la o mana cu cealalta mana stransa in pumn. Dupa ce il prinzi, trage usor astfel incat sa il intinzi. Fa acelasi lucru si cu celelalte degete. Acest exercitiu va elimina tensiunea simplu si rapid.

Exercitiul 4: Intr-un final, scutura-ti mainile! Vei simti o caldura relaxanta care te va cuprinde si astfel vei sti ca tensiunea a fost eliminata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.