Toata lumea va fi surprinsa de cine a fost ales antrenorul Stelei! Echipa mai are de diputat sase meciuri in acest sezon, luptandu-se pentru trei trofee, titlul, Cupa si Cupa Ligii.

Oficialii din Ghencea au anuntat deja numele noului antrenor, iar fanii vor fi surprinsi de decizia acestora. Antrenorul noului sezon va fi tot Costel Galca!

Colaboratorii lui Becali au inceput chiar si campania de transferuri. Valeriu Argaseala vorbeste despre ultimele evenimente legate de echipa ros-albastra.

“Sunt optimist, dar nu sută la sută, din păcate. Avem acest handicap de două puncte pe care trebuie să-l recuperăm prin jocul celorlalţi”, spune Argaseala despre lupta la titlu.

“Suntem în reconstrucţie în ce priveşte lotul, dar nu vreau să ofer detalii, ne gândim la viitorul echipei, am contactat deja câţiva jucători. Chiar avem o problemă cu perioada de cantonamente, pe 13 iunie este meciul cu Irlanda, mai ales că Supercupa se va juca înainte de acest meci. Cei de naţională nu vor avea vacanţă”, a declarat Valeriu Argaseala despre transferurile programate.

“Nu s-a discutat despre situaţia unui alt antrenor, nu s-a luat în calcul să avem alt antrenor în sezonul viitor”, a conchis Argaseala despre noul antrenor al Stelei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.