Christina Estrada a câștigat 100.000.000 de dolari

0
401

Christina Estrada a câștigat 100.000.000 de dolari

Christina Estrada a fost fotomodel Pirelli și top model de renume internațional.

A încheiat o înțelegere record de 100.000.000 de dolari după divorțul de un saudit miliardar, Walid Juffali. A fost căsătorită timp de 13 ani cu acesta. Și se pare că va trebui să aștepte mai mult decât credea pentru a-și primi banii.

Christina Estrada a câștigat 100.000.000 de dolari

Tribunalul din Londra a decis ca suma uriașă de bani să-i fie înmânată Christinei până pe 29 iulie. Din păcate acest lucru nu se va întâmpla. Walid Juffali a murit de cancer la scurt timp după decizia instanței. Aceasta este cea mai mare sumă dată într-un astfel de proces de către un tribunal londonez.

Miliardarul Walid Juffali s-a oferit inițial să îi dea Christinei Estrada 49 de milioane de dolari, în urma divorțului. Fostul fotomodel nu a fost de acord. Spunând că nu îi ajung pentru a se bucura în continuare de viața luxoasă cu care a fost obișnuită. Și a intentat acțiune în justiție, solicitând 262 de milioane de dolari. Ulterior s-au înțeles asupra sumei de 100.000.000 de dolari.

„Sunt Christina Estrada. Am fost top model de renume internațional. M-am bucurat de această viață și așa sunt obișnuită”.

Potrivit calculelor ei, ar avea nevoie de suma fabuloasă pentru a-și cumpăra o locuință nouă și pentru a-și reînnoi garderoba. Cât și pentru cheltuielie precum, 60.000 de dolari pentru masa de Crăciun. Sute de mii de dolari pentru vacanțe. 34.000 de dolari pentru bilete la Wimbledon.

Christina Estrada a câștigat 100.000.000 de dolari

140.000 de dolari pentru rochii couture sau 50.000 de dolari pentru articole din blană naturală. Ea a mai precizat că este o apropiată a prințului Albert de Monaco. Și este invitată la diferite dineuri de membri ai famililor regale din Europa.

Juffali a divorțat de Estrada în 2014 fără ca ea să știe sau să îi ceară acordul. Așa cum îi permitea legea islamică. Aceasta l-a dat însă în judecată pentru fapta sa în Anglia. L-a acuzt printre altele și de adulter. Avocații fostului soț au declarat că averea clientului lor este de doar un miliard de dolari. Potrivit avocațiilor Christinei Estrada, aceasta ar fi de peste 9 miliarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.