Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, colaboreaza cu antrenorul Darren Cahill, insa datorita faptului ca australianul si-a luat angajamentul de a comenta meciurile de la al doilea turneu de Grand Slam al acestui an pentru postul ESPN, romanca va inceta colaborarea cu acesta pe perioada turneului de la Roland Garros.

Antrenorul a anuntat prin intermediul tennis.com ca va fi “full-time” comentator pentru meciurile de la French Open si ca nu va putea sa pregateasca niciun jucator in perioada competitiei de la Paris.

Darren Cahill si Simona Halep colaboreaza inca din luna martie, acesta participand alaturi de romanca la turneele americane de la Indian Wells si Miami, dar si la cele pe zgura de la Madrid si Roma. Saptamana trecuta acesta a fost alaturi de Halep in Romania, unde i-a supravegheat pregatirea.

Simona Halep va fi antrenata la French Open doar de antrenorul roman Victor Ionita.

Ce a decis Simona Halep in legatura cu Darren Cahill chiar inainte de Roland Garros 2

Antrenorul australian Darren Cahill este un fost jucator profesionist. El a lucrat si cu Sorana Cirstea in perioada cand sportiva din Targoviste  lua parte la programul Adidas de dezvoltare a cerierei tinerilor jucatori. Cahill este tehnician in programul Adidas, compania de echipament sportiv care o sponsorizeaza pe Simona Halep. Antrenorul lucreaza cu mai multi jucatori sponsorizati de firma germana de echipament. In trecut, australianul i-a pregatit si pe fostii lideri ATP LLeyton Hewitt si Andre Agassi.

Chiar daca Darren Cahill si Simona Halep isi intrerup colaborarea pe durata turneului de la Roland Garros, ei vor colabora o saptamana inainte de Wimbledon, pe parcursul turneului de la Cincinnati si o saptamana inainte de US Open.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.