Buckingham, grădinița regală a Angliei

Buckingham este reşedinţa principală din Londra a monarhilor britanici.

Buckingham, grădinița regală a AnglieiSituat în Oraşul Westminster, palatul este folosit pentru evenimente de stat şi pentru cazarea invitaţilor regali. A fost centrul social al poporului britanic în timpuri de bucurie sau criză.

Iniţial cunoscut drept „Casa Buckingham”, a fost o casă construită pentru Ducele de Buckingham în 1705. Regele George III-lea a cumpărat-o în 1761 ca o reşedinţă privată pentru Regina Charlotte. A fost cunoscută drept „Casa Reginei”. De-a lungul secolului XIX-lea a fost mărită. În principal de arhitecţii John Nash şi Edward Blore. Astfel formând cele 3 colţuri din jurul curţii centrale.

Buckingham, grădinița regală a Angliei

Palatul Buckingham a devenit oficial Palat Regal al monarhului britanic la urcarea pe tron a Reginei Victoria în 1837. A fost primul monarh care a avut reşedinţa permanentă aici. Ultimele modificări structurale au fost facute la sfârşitul secolului XIX şi începutul secolului XX.

Buckingham, grădinița regală a Angliei

Va fi Prințul George la fel de atrăgător precum a fost tatăl lui, în adolescență. Sau mai degrabă genul unchiului Harry? Unul problemă, adică. Va fi Charlotte o prințesă șic. Studiată de presă la fel de obsesiv precum este acum mama ei? Dar verișorii lor, oare cum vor crește aceștia? Rămâne de văzut ce va aduce viitorul.

Astăzi, cel mai adorabil prinț din lume împlinește trei ani de viață. Un prinț George care a crescut sub ochii noștri. A fost bebelușul problemă care o trăgea de păr pe Kate Middleton și făcea o fetiță să plângă. Acum este puștiul neastâmpărat ce aleargă prin grădinile de la Anmer Hall.

Buckingham, grădinița regală a Angliei

Un puști care la cucerit și pe cel mai puternic om de pe planetă, Barack Obama. Episodul este deja faimos. Era Într-o vizită oficială alături de Michelle Obama. A luat cina cu ducii, la Palatul Kensington. Prințul George îmbrăcat doar în pijama și în halat de casă și-a părăsit pătuțul pentru a da noroc cu Barack.

Buckingham, grădinița regală a Angliei

Nimic neobișnuit pentru un copil de trei ani. E un copil care adoră să meargă la plajă cu mama și cu sora lui de un an, Charlotte. Kate este cea care a mărturisit unui vecin din Norfolk că așa își ocupă timpul liber. Atunci când se află la reședința lor de vară.

„Kate mi-a spus că-i place la nebunie să meargă la plajă cu copiii. Iar plajele din apropiere sunt chiar perfecte. Mai ales dacă îți dorești un loc liniștit“, a declarat acesta.

Micuța care a împlinit un an pe 2 mai nu pare la fel de promovată precum fratele ei. Charlotte nu-i nici pe departe o puștoaică care nu se face ascultată. Acasă, cum ar veni.

„Este foarte drăgălașă, dar are și o parte destul de arțăgoasă. Sper ca George să reușească să o cumințească!“, a mai glumit ducesa de 34 de ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.