Indragitul cuplu Brigitte si Ilie Nastase se vor afla la Monte Carlo pe data de 10 mai. In aceasta zi va avea loc botezul lui Jaques, Printul Mostenitor al Principatului Monaco, dar si al Printesei Gabriella, sora sa geamana.

Ilie Nastase este un vechi prieten al familiei princiare si a fost invitat, alaturi de alte nume sonore internationale, sa participe la ceremonie alaturi de sotia sa.

Data de 10 mai va aduce cea mai mare petrecere a anului la Monte Carlo. Albert de Monaco si sotia sa isi vor boteza gemenii, pe Jaques si pe Gabriella, viitorii mostenitori ai coroanei.

”Sunt onorat că împreună cu Brigitte voi participa la acest moment deosebit din viața lui Albert și al soției lui. Eu îl știu pe Albert de când avea 12 ani. Am devenit foarte buni prieteni, iar el spune că eu sunt cel mai vechi și statornic prieten al familiei lor. Mi-a spus să vin fără cadou, pentru că la ei nu se obișnuiește să faci cadouri”, a declarat Ilie Nastase pentru o publicatie sportiva.

Aceasta este invitatia primita de marele tenisman roman pentru participarea la celebrarea celui mai important eveniment al uneia dintre cele mai renumite familii de vita nobila din Europa.

invitatie Ilie Nastase

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.