Brad Pitt se alătură vocilor împotriva lui Donald Trump

0
287

Brad Pitt se alătură vocilor împotriva lui Donald Trump

Brad Pitt se dezminte de declarațiile lui Trump

Brad Pitt este recunoscut la Hollywood ca unul din puținii actori care spun pe șleau ceea ce gândesc.

Zilele trecute, într-un interviu pentru T Magazine, a dat un interviu în care a dat de pământ cu Donald Trump. El a declarat ă oricine l-ar susține pe acesta în alegeri, este contra tuturor.

Brad Pitt se alătură vocilor împotriva lui Donald TrumpDeclarația a fost făcută în prezența lui Marlon James, unul din editorii revistei mai sus menționate. La început au discutat despre vestimentații, dar, ușor, ușor, au degenerat în discuții despre politică și despre iminentele alegeri prezidențiale.

Îmi poate explica cineva chestia asta? Unde a plecat ţara?

„Venind din Oklahoma, care înclină mai mult spre vocea Trump, încerc să înţeleg. Se pare că oamenii care suferă cel mai mult ajung să parieze pe partidul care i-ar răni din nou. Aşa că încerc să înţeleg de unde vin. Trebuie să înţelegi că e şi parte din ADN.

Brad Pitt se alătură vocilor împotriva lui Donald TrumpMajoritatea americanilor nu au timp să urmărească CNN, Fox sau Al Jazeera. Ei încearcă să îşi plătească chiria. Să-şi hrănească copiii, sunt obosiţi când ajung acasă . Vor să uite complet de toate. Când vocea asta îşi face intrarea spunând că i-a ajuns cu toate, asta e partea care se agaţă de ADN.

Un om care îl susţine pe Trump este contra tuturor. Ce vrea să însemne „Ne luăm ţara înapoi?”. Îmi poate explica cineva chestia asta? Unde a plecat ţara? Nu m-am gândit că asta se va întâmpla vreodată. La fel cum nu mă pot gândi că Trump va fi la conducere. Ceea ce ne uneşte este bine, iar ceea ce ne desparte este rău”, a spus Brad Pitt.

Brad Pitt se alătură vocilor împotriva lui Donald TrumpBrad Pitt, în vârstă de 52 de ani, este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur. Patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele „Strania poveste a lui Benjamin Button”. Și pentru „Armata celor 12 maimuţe” şi „Moneyball”.

Actorul american a mai jucat, printre altele, în „Inglorious Bastards” (2009), de Quentin Tarantino,. A primit, în 2014, primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului „12 Years a Slave”. Anul acesta a fost din nou nominalizat la premiile Oscar pentru pelicula ”The Big Short”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.