Ben Stiller a avut mari probleme de sănătate

0
438

Ben Stiller a avut mari probleme de sănătate

A avut un diagnostic crunt dar a reușit să învingă

Ben Stiller a fost, în ultimii ani, unul din cei mai bine văzuți actori de comedie de la Hollywood.

Anul acesta a revenit pe ecrane în comedia Zoolander 2, care din păcate a fost un eșec de box-office. Oricum, actorul este un optimist în ceea ce privește cariera sa de actor dar și în viața personală. Acum mai bine de doi ani a fost diagnosticat cu o boală cruntă. Este vorba de boala secolului, cancerul, el având această afecțiune la nivelul prostatei.

Ben Stiller a mărturisit acest lucru, invitat fiind, la emisiunea Howard Stern Show, spunând atunci că prin acest gest îi va putea încuraja și alți bărbați în a efectua testul pentru identificarea acestei boli.

”M-a luat prin surprindere. Nu mă aşteptam deloc la aşa ceva”, a spus actorul, care a suferit o intervenţie chirurgicală pentru eliminarea prostatei.

Ben Stiller a avut mari probleme de sănătate

După ce a făcut anunțul în cadrul emisiunii, Ben Stiller a scris și un eseu despre lupta sa cu boala pentru publicația Medium. El a subliniat că diagnosticul a venit din senin, în urma testului care “i-a salvat viața”.

Artistul a vorbit despre Prostate-Specific Antigen (PSA), un test sangvin folosit pentru a măsura nivelul proteinelor, prin care poate fi identificat cancerul de prostată. Trei luni mai târziu, actorul în vârstă de 50 de ani a descoperit că a învins complet boala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.