Prezentatoarea Alina Puscas nu a mai putut trai in suspans si a decis sa apeleze la specialisti pentru a afla sexul copilului pe care il va aduce pe lume la sfarsitul lunii august-inceputul lunii septembrie a acestui ani.

“Am aflat că vom avea un băiețel! Sunt mai mult decât fericită, pentru că m-am rugat să fie băiețel! M-am gândit deja și la un nume, însă vreau ca decizia să-i aparțină tatălui său. Deocamdată, se duc ‘negocieri’ serioase în această privință , mai ales în familia lui (râde). Cele două variante agreate, până în acest moment, sunt Filip și Alexandru. Rămâne de văzut dacă va apărea și o a treia variantă (râde). Îmi doresc și o fetiță, dar ceva mai încolo”, a declarat frumoasa vedeta a Antenei 1.

Alina Puscas a inceput deja pregatirile pentru micutul ce urmeaza sa isi faca aparitia si asteapta cu nerabdare marele eveniment din viata ei.

“În primul rând, citesc tot felul de studii științifice care, măcar teoretic, mă pregătesc pentru venirea bebelușului pe lume. Am început să caut cărucior, cădiță, pătuț… Mai am totuși câteva luni până la momentul nașterii, așa că nu sunt chiar presată de timp. Deocamdată prefer să mă bucur pur și simplu de sarcină, cu toate momentele ei de poveste”, a povestit prezentatoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.