Actriţa Sofia Vergara, vedeta serialului „Modern Family”, s-a căsătorit cu logodnicul ei, actorul Joe Manganiello, cunoscut pentru rolurile interpretate în serialul „True Blood” şi în filmele din seria „Magic Mike”. La ceremonia de nuntă, care a avut loc duminică, au participat aproximativ 400 de persoane, precizează jurnaliştii de la „Entertainment Tonight”, o emisiune TV specializată în difuzarea de ştiri din industria de divertisment. Nunta celor doi actori a avut loc la The Breakers, un hotel de lux de pe ţărmul Oceanului Atlantic, situat în Palm Beach, Florida.

Au sunat clopotele de nuntă în serialul Modern Family!

Sofia Vergara, în vârstă de 43 de ani, a purtat o rochie de mireasă spectaculoasă, creată de Zuhair Murad, în timp ce Joe Manganiello, în vârstă de 38 de ani, a purtat un costum creat de John Varvatos. Verighetele mirilor au fost concepute de designerul de bijuterii Lorraine Schwartz. La ceremonia de nuntă au participat şi numeroase vedete de la Hollywood, precum Channing Tatum, Jenna Dewan-Tatum, Reese Witherspoon, Anna Paquin, Stephen Moyer, Jesse Tyler Ferguson, Justin Mikita. Potrivit „Entertainment Tonight”, la eveniment au fost prezenţi şi Arnold Schwarzenegger, Harvey Weinstein, Georgina Chapman şi Roselyn Sanchez.

Au sunat clopotele de nuntă în serialul Modern Family!

În loc de tradiţionalele cadouri de nuntă, invitaţii au fost rugaţi să facă donaţii în beneficiul unui spital pentru copii – St. Jude Chilndren’s Research Hospital. Sofia Vergara şi Joe Manganiello s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2014 pe care au petrecut-o în Hawaii, după o relaţie care începuse cu doar şase luni înainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.