Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt, nimeni nu a fost surprins de decizie

0
413

Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt, nimeni nu a fost surprins de decizie

Brad Pitt este foarte trist și cere presei intimitate

Angelina Jolie, după 12 ani, spune gata! și divorțează.

Conform declarațiilor celor apropiați de cuplu, această decizie, anunțată luni, nu vine ca o surpriză pentru nimeni. Probleme în căsnicia celor două vedete, se pare, că au fost de ceva vreme. Motivația Angelinei este că între ei au existat diferențe ireconciliabile. Dar, conform zvonurilor, se pare că Angelina Jolie n-a mai suportat cum se purta Brad cu copii.

Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt, nimeni nu a fost surprins de decizieBrad Pitt, după anunțul făcut de fosta soție luni, a dat un interviu în presă spunând că este foarte trist. Și cere presei să respecte intimitatea sa, dar mai ales a copiilor. Nemulțumirea ei față de comportamentul lui Brad cu cei mici a fost confirmată de un apropiat al cuplului. Aceeași sursă declara că Brad Pitt era mai strict cu cei mici.

„Angelina a avut întotdeauna o atitudine mai relaxată cu copiii. Nu ţipa niciodată la ei”, potrivit sursei.

Jolie a cerut custodia celor şase copii. Cu clauză prin care se specifică faptul că Brad Pitt are dreptul legal de a-i vizita. Actriţa nu cere pensie alimentară. Data separării a fost stabilită de Jolie drept 15 septembrie în actele divorţului, relatează The Guardian.

Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt, nimeni nu a fost surprins de decizieJolie nu doreşte ca Brad Pitt să aibă custodie comună a copiilor, ci doar custodie comună juridică. Decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor.

Actriţa cere, aşadar cutodia fizică a celor şase copii. Jolie nu doreşte ca Pitt să aibă, în termeni legali, „custodie fizică partajată”, ci doar „custodie legală partajată”. Sursele afirmă că Angelina „nu mai poate îndura” să-l vadă pe Brad Pitt fumând marijuana şi consumând alcool. În plus, Pitt avea un comportament impulsiv. Acesta îşi manifesta făţiş furia, iar agresivitatea sa ar putea să le facă rău copiilor.

Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt, nimeni nu a fost surprins de decizie

Robert Offer susţine într-o declaraţie că „Angelina Jolie a luat decizia pentru binele familiei”. Jolie este reprezentată în instanţă de avocata Laura Wasser. Este avocata care l-a reprezentat şi pe Johhny Depp. Angelina Jolie nu a solicitat suport marital sau pensie alimentară.

Brad Pitt este furios după ce Angelina ar fi râspândit poveştile despre faptul că este periculos pentru copiii săi. Mai ales că l-a acuzat de comportament violent şi consum de alcool şi marijuana. Surse apropiate de Pitt declară că afirmaţiile Angelinei sunt „minciuni maliţioase”, potrivit TMZ.

Perimetrul reşedinţei cuplului din Hollywood Hills este înconjurat de fotografi, iar poliţia patrulează la intervale regulate. Sursa apropiată de Pitt spune că în ultimele zile actorul a discutat cu Angelina. Că ar fi rugat-o să trateze divorţul precum un om matur. În schimb, actriţa a cerut custodie exclusivă şi l-a acuzat de comportament violent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.