Anda Adam scapă de datorii la bănci

0
306

Anda Adam scapă de datorii la bănci

Ajutor nesperat din partea fostului iubit

Anda Adam în acest moment poate sta liniștită în privința datoriilor pe care le avea la bănci.

În anul 2007, ea și Victor Slav au făcut un împrumut la bancă pentru a-și cumpăra un apartament împreună. Din câte știm acel împrumut era în valoare de 100.000 de euro. Creditul a fost făcut la vremea respectivă în franci elvețieni.

anda-adam-scapa-de-datorii-la-banciCum Anda Adam atunci nu avea carte de muncă, împrumutul a fost făcut de Victor, iar ratele le plăteau împreună. Odată certați și despărțindu-se, casa i-a rămas Andei, la fel și ratele. Îi plătea regulat lui Victor rata lunară.

În ideea de a o ajuta pe fosta iubită, Victor a deschis proces, conform noilor legi, băncii unde făcuseră creditul, și împreună cu avocatul său au câștigat procesul, iar Anda Adam a scăpat de plata ratei de 3.000 de lei pe lună.

Anda Adam scapă de datorii la bănci

Ba mai mult, conform celor spuse de avocat, Anda va recupera de la banca în cauză toate sumele plătite până acum plus reducerea dobânzii la jumătate. Valoarea totală a ratelor se ridică la suma de 35.000 de euro.

”Eroarea materială constă în faptul că, iniţial, s-a menţionat în mod greşit o valoare mai mare a dobânzii decât cea constatată de instanţă ca fiind corectă. Astfel, această îndreptare a erorii e favorabilă reclamantului, Victor Slav. în sensul în care s-a diminuat dobânda cu 0,6 puncte procentuale faţă de ce fusese deja stabilit la termenul din 7.04.2016. Din îndreptarea erorii materiale a rezultat o dobândă chiar mai mică decât cea stabilită. Atât prin convenţia de credit, cât şi prin hotărâre”, a declarat avocatul lui Victor Slav, Marius Coltuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.