Ami James vine în România

Ami James este unul din cei mai cunoscuți artiști tatuatori

Ami James, vedeta internațională cunoscută datorită reality show-ului Miami Ink , vine în premieră în România pentru un dublu eveniment – deschiderea primei școli de artiști tatuatori din România, dar și inaugurarea celui mai mare salon de tatuaje din țară.

O adevarată legendă pentru toți artiștii și fanii tatuajelor din lumea întreagă, Ami James este invitatul special al Asociației Tattoo & Piercing România, însă vedeta nu va face doar prezența la evenimentele pregătite, ci își va pune talentul în acțiune cu demonstrații live în arta tatuajului.Ami James vine în România

Din momentul în care va ajunge în țară, Ami James va avea un program încărcat și bine planificat de Asociația Tattoo & Piercing România. Sâmbătă, 18 iunie, vedeta va participa la un eveniment tip opening party, Ami James va fi cap de afiș al conferinței de presă unde se va discuta în detaliu deschiderea celui mai mare salon de tatuaje și, totodată, a primei școli de artiști tatuatori din România.

Seara zilei de 20 iunie va fi rezervată distracției, unde celebrul maestru în arta tatuajului va participa la un eveniment monden în care va sărbători alături de vedete autohtone și organizatori. Printre noile figuri ale salonului se numără și Emilio Gonzalez, cea mai reprezentativă personalitate din domeniul body-modification din toată lumea, care se va ocupa de secțiunea dedicată body-piercing și tattoo supply din cadrul Next Level Tattoos.Ami James vine în România

Emilio Gonzalez este recunoscut pe plan mondial datorită numeroaselor inovații pe care le-a adus industriei body-modification și body-piercing și este o personalitate familiară în cadrul numeroaselor convenții de tatuaje la care a participat. Tot de la Emilio Gonzalez vor putea fi achiziționate articole de îmbrăcăminte, accesorii și bijuterii specifice stilului alternative.

Ami James este unul dintre cei mai cunoscuți maeștri în arta tatuajului datorită reality show-urilor de televiziune Miami Ink și ulterior NY Ink, difuzate la TLC. Totodată, vedeta de peste ocean deține propriul lanț internațional de saloane de tatuaj – Love Hate Tattoos, cu filiale atât în SUA cât si în Europa, și este asociat al brandului de haine DeVille. Ami mai deține o serie de cluburi, Love Hate Social Club și a înființat platforma online Tattoodo unde toți iubitorii tatuajelor pot găsi sfaturi și inspirație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.