Amanda Seyfried recunoaște că are probleme psihice

0
395

Amanda Seyfried recunoaște că are probleme psihice

Actrița este de ceva vreme sub tratament

Amanda Seyfried, actrița în vârstă de 29 de ani, pe cât e de frumoasă pe atât e plină de probleme la mansardă.

Într-o relatare a celor de la time.com, actrița a dezvăluit că are probleme psihice de ceva vreme. Este sub tratament, suferind de tulburări obsesiv-compulsive. Recunoaște că reușește cu greu să-și țină sub control ieșirile nervoase chiar și sub tratament.Amanda Seyfried recunoaște că are probleme psihice“Iau Lexapro și nu cred că voi renunța vreodată. Iau cea mai mică doză și nu văd de ce m-aș opri. Fie ca este efectul placebo, nu vreau să risc. Bolile mintale sunt puse într-o altă categorie de oameni, însă eu nu cred acest lucru. Ar trebui să fie tratate cu aceeași seriozitate ca orice altceva. Nu vezi o boală mentală, nu este o masă, nu este un chist, însă este acolo. Așa că de ce ai nevoie de o dovadă?Amanda Seyfried recunoaște că are probleme psihice

Dacă poți să o tratezi, o tratezi. Aveam stări de anxietate din cauza acestei tulburări și credeam că am o tumoare la creier. Am fost la un RMN și neurologul m-a trimis la un psihiatru. Pe măsură ce am înaintat în vârstă, gândurile obsesive și frica s-au diminuat cu mult. Știind că fricile mele nu sunt reale chiar ajută”, a mărturisit Amanda Seyfried.

Nu este pentru prima dată când Seyfried vorbeste despre lupta ei cu tulburarea obsesiv-compulsivă și sănătatea sa mentală. Ea a recunoscut în trecut că a mers la un psiholog pentru a scăpa de anxietate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.