Anuntul facut de Alina Puscas despre viata sa personala a socat pe toata lumea. Aceasta a anuntat ca se pregateste sa devina mamica, unul dintre cele mai importante si emotionante momente din viata unei femei.

Frumoasa prezentatoare a emisiunii “Te cunosc de undeva!” a dezvaluit ca a intrat intr-o noua etapa a vietii sale.

„Nu cred că aș avea cum să vă exprim în câteva fraze trăirile pe care le experimentez acum. Pe lângă toată fericirea și nerăbdarea de a-mi cunoaște, cât mai curând, copilașul, mă simt mai puternică și mai matură. Îmi doresc foarte mult un băiețel sănătos și frumos dar, până la urmă, știti cum e: fetiță sau băiat, ambele variante sunt o minune. În următoarele săptămâni voi afla și acest lucru și aștept cu drag să vă împărtășesc din nou bucuria”, a spus Alina Puscas.

Despre momentul cand a aflat veste cea mare, frumoasa bruneta spune: „Am făcut testul de sarcină cu un gen de zâmbet poznaș pe buze și cu întrebarea „Ce-ar fi să fiu însărcinată?” Nu aveam nici un simptom, dar ceva îmi spunea că ar trebui să încerc. În momentul în care acest test s-a dovedit a fi pozitiv, au început să-mi tremure mâinile și l-am scăpat pe jos. Mi-am dat rapid un refresh și l-am mai privit o dată, crezând că poate nu am văzut bine. Evident că am fugit din nou la farmacie și am mai luat două teste, care s-au dovedit a avea același rezultat pozitiv”.

Alina Puscas este foarte emotionata, iar bucuria pe care o traieste nu poate fi descrisa.

„Emoția, evident, a fost fără margini. Au urmat țipete, râsete, agitație, un fel de dansuri contemporane prin casă (râde), lacrimi de fericire, telefoane către familie”, a marturisit vedeta, referindu-se la momentul cand a aflat ca urmeaza sa aduca pe lume o alta fiinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.