Alicia Keys, apariție senzațională la MTV Music Video Awards

0
532

Alicia Keys, apariție senzațională la MTV Music Video Awards

Alicia Keys a atras toate privirile prin apariția ei la MTV Music Video Awars 2016, cu simplitatea sa.

Celebra cântăreață se pare că nu a stat ore întregi în fața oglinzii pentru a călca pe covorul roșu. Și-a făcut apariția la gala de decernare a premiilor MTV MTV Music Video Awars 2016 complet nemachiată.

Alicia Keys, apariție senzațională la MTV Music Video AwardsAsta în timp ce majoritatea divelor de la Hollywood se pregătesc cu două sau chiar mai multe zile înainte de un mare eveniment la care trebuie să participe. Ca să arate impecabil pe covorul roșu.

Artista, în vârstă de 35 de ani, a strălucit la brațul soțului ei, Swizz Beatz. A purtat o rochie lungă maxi roșu cu negru. Semnată Just Cavalli. Alicia nu și-a aplicat pe față nici măcar un strat de fard sau puțin rimel. Respectând astfel promisiunea din luna mai. A spus într-o scrisoare publică că nu va mai folosi produse cosmetice.

Alicia Keys, apariție senzațională la MTV Music Video Awards„De fiecare dată când ieșeam din casă, eram îngrijorată dacă nu mă machiam. Dacă cineva vrea să facă o poză cu mine? Dacă o postează online. Acestea erau gândurile mele care arătau nesiguranță și superficialitate mea. Se pare că mai mult conta ce cred alții despre mine. Eu nu mai vreau să mă ascund”, a anunțat atunci artista.

Culorile, dermatograful, rimelul sau fondul de ten erau doar instrumente pentru a-şi acoperi nesiguranţa. Create de o societate care forţează femeile să fie întotdeauna perfecte. Artista a luat decizia de a renunțat la farduri după ce a fost impresionată de o ședință foto.

Alicia Keys, apariție senzațională la MTV Music Video Awards

„S-a întâmplat atunci când a trebuit să fac poze pentru ultimul meu album. Tocmai ieşeam din sala de sport. Când frumoasa fotografă Paola mi-a spus: „Trebuie să te fotografiez chiar acum, aşa cum eşti. Muzica este crudă şi reală. Iar aceste imagini ar trebui să fie la fel”.

În timpul acelei sesiuni, Alicia Keys s-a simţit mai puternică decât oricând. Iar de atunci a decis să nu se mai ascundă sub machiaj. Și speră ca tot mai multe tinere să-i urmeze exemplu și naturalul să devină o modă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.