Alice Cooper vrea la Casa Albă

0
406

Alice Cooper vrea la Casa Albă

Alice Cooper, celebrul cântăreț, vrea să candideze la funcția supremă.

Artistul a anunțat, luni, că vrea să ajungă lider la Casa Albă. El a declarat că va candida anul acesta la președinția SUA cu sloganul ”Un om tulbure pentru vremuri tulburi”.

Muzicianul în vârstă de 68 de ani a dezvăluit că dorește ca pe Muntele Rushmore să fie sculptat și chipul liderul trupei Motorhead, Lemmy Kilminster, decedat la 28 decembrie 2015.

Alice Cooper vrea la Casa Albă

De asemenea, dacă va ajunge președinte, Alice Cooper vrea ca pe bancnota de 50 de dolari să apară figura actorului de comedie Groucho Marx. Mai mult, în platforma-program a solistului este menționată și intenția acestuia de a impune Marii Britanii ca pe bancnota de 20 de lire să fie tipărit chipul actorului Peter Sellers.

Până acum, campania lui Alice Cooper s-a bazat mai mult pe vânzarea de obiecte promoționale și pe reeditarea piesei ”Elected”, din 1972, un hit din perioada campaniei de realegere a lui Richard Nixon la Casa Albă. Cooper, solistul unor piese care au făcut istorie precum „I’m Eighteen”, „School’s Out” și „No More Mr. Nice Guy”, s-a descris în trecut ca fiind apolitic. În 2004 el a criticat muzicienii care au luat parte la campania lui John Kerry împotriva lui George W. Bush, spunând că rockul și politica nu ar trebui să se amestece.

Potrivit revistei Rolling Stone, Cooper a declarat, într-un interviu la începutul acestei luni, că la alegerile din acest an va scrie pe buletinul de vot numele actorului Tom Hanks. ”O să votez cu Tom Hanks. Cred că ar fi un președinte grozav’‘, a spus controversatul artist. Un alt muzician cunoscut, rapperul Kanye West, a promis că va candida la alegerile prezidențiale din SUA, în 2020.

Glumă sau nu,rămâne de văzut ce se întâmplă cu celebrul solist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.