Fotbalistul Alex Chipciu a facut un meci bun, primul dupa multa vreme, reusind sa inscrie si sa aiba si o pasa de gol la primul succes al echipei ros-albastre in Cupa Ligii, noul trofeu din fotbalul romanesc.

Chipciu a avut chiar placerea de a ridica trofeul Cupei Ligii, deoarece septarul stelist a fost capitanul echipei. Cu toate acestea, el este nemultumit! Motivul care ii aduce suparare este unul incredibil! Faptul ca toata lumea stie ca el castiga 30.000 de eruo pe luna il enerveaza la culme pe stelist.

“Nu vreau să mă bucur exagerat, a venit după multă frustrare. Dacă opreşti un om pe stradă, fiecare ştie ce salariul am eu. Nu a fost normal. Nu vreau să mă dau răţoi după un gol şi o pasă de gol, am câştigat un trofeu, acum sperăm să luăm şi titlul. Eu vreau să dau totul mereu pe teren, chiar dacă lumea crede că eu sunt vreun tip înfigurat. Este un final de sezon încordat, acum ne-am văzut depăşiţi. Noi trebuie să ne câştigăm meciurile cu Botoşani şi Iaşi şi sperăm să se încurce ASA. E frustrant că am condus tot campionatul şi am fost depăşiţi”, a spus Alex Chipciu.

”Dacă ar veni şi galeria alături de noi, ar fi mult mai bine, cu fanii suntem invicibili. . Nu vreau să mă bag în treaba asta cu marca. Din ce am înţeles eu, palmaresul este la noi, iar asta este cel mai important. Dinamo  şi-a schimbat de 200 de ori stema, n-au avut niciodată «lupii» ăia în istorie”, a declarat Chipciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.