Adrian Naidin a avut parte de o noapte de coșmar

0
462

Adrian Naidin a avut parte de o noapte de coșmar

Violoncelistul a fost vizitat de poliție în miez de noapte

Adrian Naidin este unul din cei mai buni violonceliști ai momentului.

Vedeta, din păcate, noaptea trecută a avut parte de momente de coșmar terminate la spital. Poliția Română, prin brigada anti-drog, a avut misiunea de a aresta un grup de traficanți de droguri. Persoanele suspecte aveau locația în vila în care locuiește și Adrian Naidin.

Adrian Naidin a avut parte de o noapte de coșmarDin motive încă neelucidate, echipa de intervenție în loc să spargă ușa corectă, au dat buzna în miez de noapte peste violoncelist. Speriat, trezit din somn și sub șoc acesta a crezut că au intrat peste el hoții. În disperarea momentului acesta a vrut să scape și a sărit, de la etajul 1, pe geam.

În urma căzăturii Adrian Naidin s-a ales cu fracturi și a fost dus de urgență la Spitalul Elias. De altfel, ulterior evenimentului, vedeta a și scris despre pățania sa pe contul său de Facebook, anulându-și și spectacolul de pe data de 10 octombrie.

”Prieteni, concertul din data de 10 octombrie se amana. Ma aflu la spital din cauza incompetentei unor politisti. In aceasta dimineata, o patrula de interventie mascata a politiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din pacate, oamenii legii au gresit usa si au crezut ca usa de acces in apartamantul meu da catre un rai al drogatilor.

Adrian Naidin a avut parte de o noapte de coșmar

Au spart-o si au intrat peste mine. Fiind luat din somn si fiind in stare de soc, crezand ca au intrat niste banditi peste mine, am incercat sa scap, dar am cazut pe geam, de la etaj . Am fost transportat la spitalul Elias de urgenta si o echipa de medici se ocupa in clipa de fata de fracturile mele.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.