Adele vrea să studieze la Harvard și se retrage iar din showbiz

0
606

Adele vrea să studieze la Harvard și se retrage iar din showbiz

După trei ani de pauză șu un nou album, se retrage iar

Adele, este solista britanică a momentului.

Revenirea ei pe piața muzicală a fost încununată cu un succes de casă masiv. Ultimul ei album, intitulat ”25” lansat în noiembrie 2015, a avut cele mai rapide urcări în topurile de specialitate la nivel mondial.

A bătut multe recorduri de vânzări, peste tot în lume, inclusiv în Marea Britanie și Statele Unite. Turneul pe care l-a susținut până acum i-a adus încasări fabuloase și piese no.1 în toate topurile. Se pare că asta nu îi este de ajuns vedetei și vrea să-și termine studiile. Dar nu oricum, ci la una din cele mai prestigioase universități, anume la Harvard, în America.

Adele vrea să studieze la Harvard și se retrage iar din showbizÎntr-unul din concertele sale, Adele și-a spus oful. Ea a declarat publicului prezent că este dezamăgită de faptul că nu și-a putut continua studiile. A fost nevoită să renunțe la acest vis în favoarea unui contract cu o casă de discuri. Dar şi a posibilităţii de a-şi construi o carieră în industria muzicală.

”Sunt disperată să merg la universitate. Ştiu că asta sună ridicol. Dar este un lucru pe care intenţionez cu adevărat să îl fac. Eram pe punctul de a începe cursurile la Universitatea Liverpool din Anglia. Mi s-a oferit un contract cu o casă de discuri. Mi-am spus: «La naiba, ce-ar trebui să fac?»

Adele vrea să studieze la Harvard și se retrage iar din showbizEvident, am ales contractul cu casa de discuri. Nu regret deloc acest lucru. Mi-ar plăcea să merg să fac un tur ghidat pe la Harvard. Dar n-as vrea ca cineva să creadă că eu mă consider extraordinar de deşteaptă pentru a studia la Harvard. Îmi voi cumpăra un tricou, pentru a putea să dorm într-un tricou pe care scrie «Harvard». Probabil va trebui să pretind şi că port ochelari, dacă voi merge la universitate”, a spus artista britanică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.