Abramovich, miliardarul de la Chelsea, are un garaj de 10 milioane de euro

Patronul englezilor și-a etalat bolizii

Roman Abramovich  a ajuns să fie cunoscut după ce, cu ani în urmă, a achiziționat clubul londonez Chelsea.

Este cunoscut pentru faptul că achizițiile făcute la echipa de fotbal, nu au însemnat mare lucru pentru el. Tot el este cel care l-a făcut cunoscut pe plan sportiv pe Mourinho. Pe vremea când acesta antrena echipa patronată de Abramovicih.

Abramovich, miliardarul de la Chelsea, are un garaj de 10 milioane de euroPresa din Anglia a aflat că nu este doar unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Au aflat și că are un garaj cu bolizi de peste 10 milioane de euro. Milionarul rus a fost invitat la o competiție exclusivistă la Nürburgring.

Evenimentul a fost organizat chiar de proprietarul circuitului, Viktor Kharitonin. Un alt miliardar de origine rusă. La acest eveniment, pentru prima dată, Abramovich și-a expus bolizii din garaj.

Abramovich, miliardarul de la Chelsea, are un garaj de 10 milioane de euroExperții au estimat valoarea totală a mașinilor deținute de Abramovich la peste 8,5 milioane de lire sterline. Echivalentul a 10 milioane de euro. Presa a aflat că deține un Pagani Zonda R, o mașină foarte rară.

Acest model a fost produs doar în 15 exemplare și a costat aproape 2.5 milioane de lire sterline. O altă mașină este Ferrari FXX. Pe care o deține și Michael Schumacher și cu care pilotul a apărut într-un episod din Top Gear.

Abramovich, miliardarul de la Chelsea, are un garaj de 10 milioane de euroViktor Kharitonin organizează această competiție exclusivistă care durează două zile și la care publicul nu are acces. Asta pentru că miliardarul nu dorește ca el și invitații lui să fie deranjați în vreun fel.

Niciodată nu a fost făcută publică impresionanta colecție de mașini a lui Avramovich. Mai include și un Bugatti Veyron, un Ferrari 488 GT3. Un Mercedes-Benz AMG GT3, un Lamborghini Reventon. Un Aston Martin Vulcan și mulți alți bolizi.

Abramovich, miliardarul de la Chelsea, are un garaj de 10 milioane de euro

Potrivit jurnaliștilor, Abramovich, a petrecut prima zi zburând pe cea mai lungă pistă de la Nurburgring, care are 20 de kilometri. În cadrul evenimentului, mogulul a ținut să testeze și întreaga gamă de mașini sport de la Porsche.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.