Teoretic, Mirel Radoi este noul antrenor al echipei de fortbal Steaua. Insa, la fel de teoretic, dar si practic, Mirel Radoi nu este antrenor. De ce? Pentru ca nu are licenta Pro.

Abia numit in functia de antrenor al ros-albastrilor, dupa ce acestia s-au despatit iminent de antrenorul Costel Galca, Mirel Radoi nu stie inca ce functie va ocupa la Steaua. Si asta, pentru ca fosta glorie a Stelei nu este antrenor pe hartie si momentan nu s-a retras oficial nici din activitatea de fotbalist.

Problema este ca acesta nu va putea fi numit oficial antrenor decat dupa ce va avea licenta Pro si carnet de antrenor, pe care insa nu le va obtine prea curand, deoarece trebuie sa termine scoala de antrenori de la FRF, unde momentan nici nu s-a inscris. Si atunci, ce solutie are?

Probabil ca finantatorul echipei, si nasul fotbalistului, a luat in calcul si aceasta posibilitate atunci cand s-a ambitionat sa il numeasca pe finul sau nepregatit in functia de antrenor. Sau daca nu s-a gandit la asta, acum trebuie sa o faca, sau vom asista rapid la un episod cu care Steaua ne-a obisnuit in ultima perioada: schimbarea antrenorului.

Surse din anturajul echipei au declarat ca se ia in calcul numirea oficiala a unui alt antrenor, care intruneste cerintele legale pentru a indeplini aceasta functie, si desemnarea lui Radoi intr-o alta functie, probabil de manager general, sub protectia careia ar putea sta pe banca tehnica fara probleme.

in trecut, atat Marius Ianuli cat siMeme Stoica au stat pe banca fara a fi antrenori, insa nici nu au sperat la asa ceva. Cu Mirel Radoi este o alta situatie totusi! Ramane de vazut ce solutie va gasi patronul Gigi Becali, pentru a descurca aceasta dilema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.