Persoanele timide pot fi cateodata extrem de enervante. Dialogul devine adesea dificil, iar asta ne impiedica sa ne apropiem de ei. Asta se datoreaza faptului ca nu ii intelegem!

Uite ce trebuie sa stii despre persoanele timide pentru a depasi bariera impusa de comunicare!

1.Chiar daca sunt timide, nu inseamna ca nu au incredere in ele!

De cele mai multe ori aceasta timiditate este doar o carapace. Sub acest invelis se poate ascunde o persoana care are foarte multa incredere in sine, sigura pe propriile forte si cu teluri clar stabilite.

2.Sunt foarte independente!

Persoanele timide nu au nevoie sa se afle intr-o relatie pentru a avea cu cine sa iasa la masa in oras. Ele se descurca la fel de bine si singure, stiu ce vor de la viata si nu concep sa ii piarda timpul cu persoane care nu au acelasi nivel de independenta ca si ele.

3.Le face placere sa isi petreaca timpul singure!

Profitand din plin de singuratate pentru a citi o carte sau pentru a asculta muzica si a reflecta, persoanele timide se incarca singure cu energie.

4.Este o provocare pentru ele sa fie deschise in fata altora!

Daca o persoana timida ajunge sa ti se confeseze, trebuie sa realizezi ca are cu adevarat incredere in tine si sa apreciezi gestul.

5.Nu le plac locurile aglomerate cand vine vorba despre a fi in centrul atentiei!

In afara de asta, persoanelor timide nu le place sa cunoasca prea multi oameni intr-un timp scurt. Trebuie sa stii ca o seara la karaoke pentru o persoana timida nu este tocmai scena potrivita!

6.Sunt buni ascultatori!

Timizii asculta si te lasa mereu sa iti duci ideea pana la capat. Sunt obiective in ceea ce priveste situatiile povestite si iti vor da sfaturi corecte.

7.Surprinzator, dar le plac petrecerile!

Chiar daca dureaza putin mai mult sa iasa din carapacea timiditatii, chiar le place sa cunoasca oameni noi in diverse circumstante si se simt foarte bine atunci cand analizeaza relatiile dintre oameni de la distanta.

8.Admira oamenii sociabili!

De cele mai mult ori, o persoana timida se va inconjura cu prieteni de acest gen. Le plac oamenii sociabili si isi iubesc prietenii deschisi, care sunt de fapt un exemplu pentru ei ca este foarte bine sa fii si altfel din cand in cand.

9.De multe ori par suparate!

Expresia fetei lor denota putin suparare, desi acest lucru nu este adevarat. Adesea, persoanele timide gandesc intensi si analizeaza situatiile.

10.Evita contactul vizual.

Persoanelor timide nu le place sa fie privite prea des in ochi si de multe ori isi schimba directia privirii cand se intampla asta.

11.Nu isi cauta parteneri timizi!

Contrastele de atrag! Timizii isi vor cauta mereu parteneri care sa ii completeze.

12.Nu sunt egocentriste!

Atentia este ultimul lucru pe care il va cauta o persoana timida. Ele sunt capabile sa se bucure de bucuria celor cu care se inconjoara.

13.Le place sa acumuleze experiente noi!

O persoana timida va fi mereu entuziasmata atunci cand vine vorba de incercarea lucrurilor noi, asa ca mai gandeste-te atunci cand ai o ideea aventuroasa si nu stii pe cine sa suni.

14.Dureaza o perioada pana le cunosti!

Acesta este farmecul persoanelor timide! Daca vrei o relatie frumoasa, chiar merita sa-ti investesti timpul in cunoasterea unei persoane timide. De multe ori vei fi placut surprins de ce se ascunde in spatele mastii timiditatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.